Moviot One

State-of-the-art IoT-udvikling

Moviot One er for dig, hvis projekt har helt unikke krav i forhold til f.eks. features, fysisk udformning og kostoptimeringer. Her optimerer vi på de teknologimoduler, der anvendes i Moviot Core og udvikler helt individuelle løsninger, hvor du bl.a. har mulighed for at få alle detaljer i produktet optimeret i forhold til funktion og produktionsomkostninger. Du kan også lave din egen applikationskode oven på vores teknologimoduler.

Med Moviot One får du adgang til Danmarks stærkeste team af eksperter indenfor IoT teknologi, til at hjælpe dig med at udvikle en løsning, der passer helt specielt til din forretning.

KUNDE-EKSEMPLER:

Danfoss, overvågning af ferskvandspumper med IoT
IoT-sensorer til overvågning af ferskvandspumper
Moviots IoT-sensorer letter installationen af tryksensorer i Danfoss højtrykspumper. I stedet for en krævende installation med signal- og strømkabler, kan de 3 sensorer per højtrykspumpe nu installeres uden nogen form for kabler.
Robofit, IoT-system til personlig genoptræning
Intelligent, motiverende og målbar genoptræning
Vi har udviklet et komplet IoT-system til Robofit. Robofit tilpasser sig præcis den styrke borgeren har – en opgave, der kræver stor selvdisciplin for en borger selv at udføre, fx via en manuel trisse. Terapeuten har overblik og indsigt, når borgeren træner selv.
Pentalock, en elektronisk cykellås med IoT
– fremtidens digitale cykellås
PentaLocks “PL1-Immobilizer” er et avanceret hi-tech produkt med mange Moviot IoT-teknologier stilfuldt integreret i cykelkranken,  bl.a. buzzer, accelerometer, motorstyring, batteri­optimering, nærhedsføler mv.
Blevet nysgerrig?
Vi er eksperter i IoT-teknologier. Kontakt os hvis du vil høre om hvordan Moviot kan anvendes til dit IoT-produkt.
KONTAKT OS